REINERS BIG BAND

REINERS|BIG|BAND   

Der er lagt op til dans, fest og partystemning når Reiners Big Band går på scenen og underholder til danseaftener, Party Night, og fester i hele Danmark. Vi er alt fra Funky popband, traditionelt Danseorkester, og Swinging jazzband. Vi kan få dansegulvet til at koge med et funkrocknummer eller smelte til en stille vals. Vi har et meget bredt repertoire og det er dig der bestemmer, hvordan vi sætter det sammen til lige netop dit arrangement.

P a r t y b a n d

Pop / Rock / Funk / Latin / Swing. Der er gang i den når Reiners Big Band underholder med sit partykoncept. Her er der plads til alle på dansegulvet til en glad og sjov aften i byen og med topunderholdning fra en veloplagt partyorkester. Her kan du danse til Bruno Mars, Michael Bublé, Stevie Wonder og Pharrell Williams og andre af tidens populære kunstnere.

 D a n s e o r k e s t e r

Reiners Big Band har i mange år spillet til dansearrangementer i Danmark og udlandet. Lige fra små jobs i danseskoler til DM i Standarddans & Latin. Vi har også selv arrangeret danseaftener med op til 300 deltagende dansere. Vores repertoire dækker alle dansearter og kan derfor honorere kravet til musikunderlæg både fra den seriøse amatør og til den krævende professionelle danser.