OM REINERS BIG BAND

OM REINERS BIG BAND


 

I over 30 år har Reiners Big Band spillet ved mange spændende arrangementer såvel i Danmark som Europa.
Reiners Big Band har haft kæmpe succes med de populære og efterspurgte Danseaftener, som nu også er afviklet i Nykøbing Falster, Rønne, Århus, Vipperød og nu senest i Hedehusene. 

Musikken
Reiners Big Band spiller musik både i klassisk Big Band-stil og i nye kompositioner. Flere af arrangementerne er sat sammen af Big Bandets kapelmester Finn Reiner, som også lader plads til musikernes improvisation.

Radio & TV
Reiners Big Bands popularitet har også afspejlet sig på mediesiden med masser af afspilninger og høje placeringer på hitlister. Flere titler har indtaget 1. pladser på radioerne og nåede også højt op på TV’s “Det Er Dansk På Toppen”.

Udgivelser
Gennembruddet for Reiners Big Band blev udgivelsen af bandets 2. album “Der Er Sommer På Vej,” hvoraf flere hits er medtaget på 25 års jubilæums-CD’en ”Vild Med Dans”. Alle indspillede titler er højt elskede og efterspurgte melodier både på scene, radio og TV.
Der har været flere gæstesoliter på udgivelserne, blandt andet kan nævnes Lotte Riisholt og Midnight Sailors som begge optræder på albummet ”Blue Night.”

Er du arrangør af et større arrangement:

– Trio fra Big Bandet leverer dinnermusik under middagen
– Resten af bandet + sanger spiller op til dans.
Om Reiners Big Band: