OM REINERS BIG BAND

OM REINERS BIG BAND


 

Reiners Big Band er en 20 mands danse bigband der spiller på et semiprofessionelt niveau. Orkestret er instrumentalt sammensat som i et traditionelt bigband så vi både kan levere klassisk bigband og swing musik, dansemusik til standard- og latindans, samt partymusik med alt indenfor rock, pop, funk, m.m..
Bandet kan også spille med mindre besætning til andre formål som receptioner, fødselsdage, jubilæer, fester, m.v..

Stor rutine
Reiners Big Band har i mange år underholdt ved store og små arrangementer både i Danmark og i udlandet. Til dansearrangementer, til partyaftener, til private eller firma fester, eller til andre arrangementer, hvor et stort liveorkester passer ind. Bl.a. har bandet afholdt en lang række populære danseaftener hvor dansepar sammen med andre danseglade har kunne svinge sig på dansegulvet i alle dansearter. Disse danseaftener har været afviklet i Nykøbing Falster, Rønne, Århus, Vipperød og nu senest i Hedehusene og vil fortsætte fremover.

Bandet deltager hvert år i musikfestival i forskellige europæiske lande og har senest i 2017 været i Tjekkiet og har her spillet sammen med, og deltaget i konkurrence mod, Bigbands fra flere andre lande.

Musikken
Reiners Big Band spiller mange forskellige musikgenre og har et bagkatalog der passer i de fleste sammenhæng. Fra swingmusik over pop, funk, rock, latin og til underholdningsmusik til større dansearrangementer. Til disse dansearrangementer kan bandet leverer musik til alle dansearter inden for standard og latin.

Radio & TV
Reiners Big Bands popularitet har også afspejlet sig på mediesiden med masser af afspilninger og høje placeringer på hitlister. Flere titler har indtaget 1. pladser på radioerne og nåede også højt op på TV’s “Det Er Dansk På Toppen”.

Udgivelser
Gennembruddet for Reiners Big Band blev udgivelsen af bandets 2. album “Der Er Sommer På Vej,” hvoraf flere hits er medtaget på 25 års jubilæums-CD’en ”Vild Med Dans”. Alle indspillede titler er højt elskede og efterspurgte melodier både på scene, radio og TV. Seneste udgivelse er “Latin & Swing” med bl.a. de to hits ”Sommervind” og ”Det Er Hans Kys”.

Der har været flere gæstesoliter på udgivelserne, blandt andet kan nævnes Lotte Riisholt og Midnight Sailors som begge optræder på albummet ”Blue Night.”